Allen Heath DT-RK19 | Rackmount Kit
Το Allen & Heath DT-RK19 είναι το επίσημο σετ στήριξης σχεδιασμένο για την ενσωμάτωση των compact Dante converters της σειράς DT σε standard 19" racks. Αποτελεί την ιδανική λύση για την οργάνωση του ψηφιακού σας setup, επιτρέποντάς σας να τοποθετήσετε μία ή δύο μονάδες σε μία μόνο μονάδα ύψους (1U), εξοικονομώντας πολύτιμο χώρο στο rack σας.
Κατασκευασμένο από υψηλής αντοχής μέταλλο, το Allen & Heath DT-RK19 προσφέρει μεγάλη ευελιξία στην τοποθέτηση. Το kit περιλαμβάνει μια κεντρική βάση, διάφορα "πτερύγια" (rack ears) και όλες τις απαραίτητες βίδες, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να επιλέξετε αν θα τοποθετήσετε μία συσκευή στο κέντρο, μία στην άκρη ή δύο συσκευές δίπλα-δίπλα. Η στιβαρή κατασκευή του διασφαλίζει ότι οι converters σας θα παραμείνουν σταθεροί και προστατευμένοι, ακόμα και σε απαιτητικές live εφαρμογές ή μόνιμες εγκαταστάσεις.
Στο Musicland, γνωρίζουμε ότι η λεπτομέρεια στην εγκατάσταση κάνει τη διαφορά. Το Allen & Heath DT-RK19 είναι συμβατό με τα μοντέλα DT02, DT20 και DT22, καθιστώντας το ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε σύγχρονο δίκτυο Dante. Με τη χρήση του γνήσιου kit της Allen & Heath, διασφαλίζετε την τέλεια εφαρμογή και την επαγγελματική εμφάνιση του εξοπλισμού σας, αποφεύγοντας πρόχειρες λύσεις που μπορεί να προκαλέσουν φθορά στις συσκευές σας.
*Σημείωση: Η συσκευασία περιλαμβάνει μόνο το σετ στήριξης. Οι μονάδες DT Converters πωλούνται χωριστά.
Ναι, ο σχεδιασμός του DT-RK19 επιτρέπει την ταυτόχρονη τοποθέτηση δύο οποιωνδήποτε μονάδων από τη σειρά DT (π.χ. ένα DT20 και ένα DT02) δίπλα-δίπλα σε 1U χώρο.
Το kit Allen & Heath DT-RK19 περιλαμβάνει τα κατάλληλα ears και τη βάση για να μπορείτε να τοποθετήσετε μια μονάδα είτε στο κέντρο είτε στη μία πλευρά του rack, ανάλογα με τις ανάγκες σας.
Το kit περιλαμβάνει τις βίδες για τη στερέωση των ears και των συσκευών πάνω στη βάση. Οι βίδες για τη στερέωση του συνόλου στο 19" rack συνήθως συνοδεύουν το ίδιο το rack case ή πωλούνται χωριστά.
Το DT-RK19 είναι σχεδιασμένο ειδικά για τις διαστάσεις των DT converters. Για άλλες συσκευές, όπως τα stageboxes ή τους controllers, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τα αντίστοιχα εξειδικευμένα kits.
Δεν υπάρχουν ερωτήσεις σχετικά με το προϊόν.
Συμπληρώστε το email σας στην παρακάτω φόρμα και θα ειδοποιηθείτε όταν το προϊόν γίνει διαθέσιμο.
Μοιραστείτε το