Ασφάλεια Συναλλαγών

Η Musicland.gr λαμβάνει πολύ σοβαρά τη σημασία της ασφάλειας των Προσωπικών Δεδομένων, καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να διασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή προστασία σας. Όλες οι πληροφορίες οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία καθώς και όλες οι συναλλαγές με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, PayPal, μεταφορά μέσω τραπέζης ή οποιονδήποτε άλλο τρόπο ηλεκτρονικής πληρωμής, χρησιμοποιούν το πρωτόκολλο SSL, με κρυπτογράφηση 256-bit το οποίο είναι το υψηλότερο πρωτόκολλο ασφαλείας που υπάρχει ώστε όλες οι προσωπικές σας πληροφορίες, όπως ο αριθμός της πιστωτικής κάρτας, το όνομα, η διεύθυνση και όποιο άλλο στοιχείο δηλώσετε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά την μεταφορά τους στο Internet.

Το SSL (Secure Sockets Layer), έχει θεσπιστεί παγκοσμίως ως το ασφαλέστερο πρωτόκολλο για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων (websites) στους δικτυακούς χρήστες - και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των δικτυακών χρηστών και των δικτυακών εξυπηρετητών (web servers). Μία κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία απαιτεί όλες τις πληροφορίες που αποστέλλονται μεταξύ ενός πελάτη και ενός εξυπηρετητή (server) να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και να αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποδοχής, προστατεύοντας έτσι προσωπικές πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους. Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL προστατεύονται από έναν μηχανισμό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν αλλαχτεί κατά την μεταφορά.

Οι χρήστες κατά την συμπλήρωση των στοιχείων τους στα πλαίσια των συναλλαγών θα ενημερώνονται από την MusicLand.gr εάν συναινούν και αποδέχονται την επικείμενη επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων τους, για τις ανάγκες της ομαλής εξέλιξης της συναλλαγής, καθώς και της διαβίβασης των στοιχείων αυτών σε ένα μοναδικό αποδέκτη ο οποίος είναι ο υπάλληλος της MusicLand.gr που έχει αναλάβει τη διεκπεραίωση της συναλλαγής.

Επιπλέον η πρόσβαση στα συστήματα της Musicland.gr (servers) ελέγχεται από firewall, το οποίο επιτρέπει τη χρήση ορισμένων υπηρεσιών από τους πελάτες / χρήστες, απαγορεύοντας, παράλληλα, την πρόσβαση σε συστήματα και βάσεις δεδομένων με απόρρητα στοιχεία και πληροφορίες της εταιρείας.

Βεβαιώνεται επιπλέον ότι μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο, π.χ. για τη διεκπεραίωση των παραγγελιών. Πέραν τούτου η MusicLand.gr δεσμεύεται να μην αποκαλύψει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από τους ίδιους, ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής. Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα MusicLand.gr χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από αυτό ή συνεργαζόμενες με αυτό επιχειρήσεις, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλαγής. Το σύνολο των εγγράφων και ηλεκτρονικών στοιχείων που θα ανταλλαχθούν μεταξύ των μερών στα πλαίσια της πώλησης θα τηρούνται από την MusicLand.gr. Ο πελάτης μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτά όποτε και εφόσον το επιθυμεί.

Νέα Προϊόντα

Εγγραφή στο Newsletter

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας. Μάθετε περισσότερα για τα προσωπικά δεδομένα εδώ.

ΜΕΝΟΥ

Εξυπηρέτηση πελατών

23510-31359