Τρόποι πληρωμής

Η εξόφληση των παραγγελιών μπορεί να γίνει με έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:


1. Πληρωμή μέσω Πιστωτικής ή Χρεωστικής Κάρτας

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Musicland δεχόμαστε όλες τις πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες Visa και Mastercard. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας (SSL-256 bit και ψηφιακή πιστοποίηση από τη Verisign, Inc.), τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών στις μεγαλύτερες επιχειρήσεις του κόσμου. Για τις αγορές με την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα αφού μεταφερθείτε σε ασφαλές περιβάλλον σύνδεσης με την τράπεζα, θα σας ζητηθεί να συμπληρώστε τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης της κάρτας σας, καθώς επίσης και τον 3ψήφιο αριθμό (CVV) που αναγράφεται στο πίσω μέρος της κάρτας.


2. Αντικαταβολή (Πληρωμή κατα την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας)

Πληρώνετε στη συνεργαζόμενη courier ή μεταφορική εταιρία με την παράδοση της παραγγελίας σας στο χώρο σας. Η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή ισχύει μόνο για παραγγελίες εντός Ελλάδος και το κόστος της ανέρχεται στα 2,50 €. Ισχύει δε, για παραγγελίες με ελάχιστη καθαρή αξία 6,50€.


3. Κατάθεση σε τράπεζα

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με κατάθεση σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς μας λογαριασμούς. Κατά την κατάθεση, παρακαλούμε στο πεδίο "Αιτιολογία" να αναφέρετε τον αριθμό της παραγγελίας σας.

Για την ταχύτερη εξυπηρέτηση σας ενημερώστε μας μέσω mail στο sales@musicland.gr για την εξόφληση επισυνάπτoντας την απόδειξη κατάθεσης.
Οι τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους μπορείτε να καταθέσετε το αντίτιμο για την εξόφληση της παραγγελίας σας είναι οι παρακάτω και θα σας αποσταλούν και μέσω αυτοματοποιημένου e-mail με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.


ΤΡΆΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΏΣ

IBAN: GR4901722550005255079605693
SWIFT CODE: PIRBGRAA


ALPHA BANK

IBAN: GR2301408660866002002009647
SWIFT CODE: CRBAGRAA


ΕΘΝΙΚΉ ΤΡΆΠΕΖΑ

IBAN: GR1101103730000037301290898
SWIFT CODE: ETHNGRAA


EUROBANK

IBAN: GR8802602100000140202029586
SWIFT CODE: ERBKGRAA


ΟΝΟΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ:

musicland - Gatsios (Γατσιός Αθανάσιος & ΣΙΑ Ε.Ε.)


4. Παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας στο φυσικό κατάστημα της Musicland

Στο τελικό στάδιο ολοκλήρωσης της παραγγελίας, επιλέξτε στη Μέθοδο Αποστολής, το «Παραλαβή από το κατάστημα». Εφόσον τα προϊόντα είναι άμεσα διαθέσιμα, τότε η παραγγελία σας θα δεσμευτεί στο κατάστημά μας για 2 μέρες. Η εξόφληση της παραγγελίας θα γίνει στο ταμείο του καταστήματος κατά την παραλαβή. Στην περίπτωση που επιλέξετε παραλαβή της παραγγελίας σας από το κατάστημα και πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα θα πρέπει να είστε ο ίδιος/α παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας έχοντας μαζί σας την κάρτα και την ταυτότητά σας. Σε αυτή την περίπτωση (δηλ. πληρωμή μέσω κάρτας) δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο που επιδεικνύει την κάρτα και επιθυμεί να πληρώσει με αυτή για εσάς. Σε περίπτωση που η παραγγελία πραγματοποιείται στα στοιχεία και για λογαριασμό εταιρίας, τότε η κάρτα που χρησιμοποιείτε θα πρέπει να είναι εταιρική και να έχει εκδοθεί στα στοιχεία της αντίστοιχης εταιρίας. Κατά την παραλαβή της παραγγελίας θα πρέπει να βρίσκεται επίσης ο κάτοχος της εταιρικής πιστωτικής κάρτας, με την κάρτα και την ταυτότητα του. Εναλλακτικά μπορείτε να προεξοφλήσετε την παραγγελία σας σε ένα από τους παραπάνω τραπεζικούς λογαριασμούς και να μας στείλετε με email στο sales@musicland.gr ή να έχετε μαζί σας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής αναγράφοντας τον αριθμό παραγγελίας σας, ώστε να γίνει εύκολα και γρήγορα η ταυτοποίηση. Με την λήψη του αντίγραφου της τραπεζικής εντολής πληρωμής, δρομολογούμε την παραγγελία σας.


5. Πληρωμή μέσω PayPal

Επιλέγοντας ως τρόπο πληρωμής το PayPal μεταφέρεστε αυτόματα στη σελίδα του PayPal για την πραγματοποίηση της συναλλαγής και εξόφλησης της παραγγελίας. Η PayPal αποτελεί τον πιο γνωστό, ασφαλή και αξιόπιστο διαμεσολαβητή για Online συναλλαγές. Οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω PayPal διέπονται από τους Όρους & Συνθήκες της υπηρεσίας PayPal.

Σημαντικό:
Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, η μέθοδος πληρωμής με μετρητά στο κατάστημα δεν ισχύει για παραστατικά αξίας άνω των 500€ (με ΦΠΑ) προς ιδιώτες (Απόδειξη Λιανικής) και παραστατικά αξίας άνω των 500€ (προ ΦΠΑ) προς επαγγελματίες/επιχειρήσεις (Τιμολόγιο Πώλησης).

Νέα Προϊόντα

Εγγραφή στο Newsletter

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας. Μάθετε περισσότερα για τα προσωπικά δεδομένα εδώ.

ΜΕΝΟΥ

Εξυπηρέτηση πελατών

23510-31359