Υπηρεσίες

H ομάδα της MusicLand αποτελείται από ανθρώπους με γνώση της μουσικής, εξειδίκευση και πολύχρονη εμπειρία. Βασικές προϋποθέσεις του κάθε μέλους της MusicLand είναι:

-να έχει θεωρητικές γνώσεις μουσικής,
-να έχει γνώση τουλάχιστον ενός μουσικού οργάνου (με σπουδές και ενδεχομένως επαγγελματική και διδακτική εμπειρία)
-να έχει τεχνική κατάρτιση (για τα μέλη του τμήματος service)

έτσι ώστε να μπορούμε να παρέχουμε στους πελάτες μας τις υπηρεσίες και την υποστήριξη που χρειάζονται.

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε επικεντρώνονται σε 3 βασικούς τομείς.
Πριν την αγορά, κατά τη διάρκεια της αγοράς και μετά την αγορά.

Πριν την αγορά

Μέσω της ιστοσελίδας μας και μέσω του blog μας παρέχουμε μια τεράστια γκάμα προϊόντων και πληροφορίας κι επίσης ολοκληρωμένη υποστήριξη τηλεφωνικά και μέσω email, προκειμένου ο αρχάριος ή προχωρημένος μουσικός να επιλέξει αυτό που του ταιριάζει καλύτερα και να αξιοποιήσει στο μέγιστο τα χρήματα που διαθέτει.

Πιο αναλυτικά:

-H ιστοσελίδα μας musicland.gr είναι μία από τις πιο πλήρεις και ενημερωμένες παγκοσμίως με 74954 προϊόντα σε περισσότερες από 1300 κατηγορίες

-Στην ιστοσελίδα μας τα χαρακτηριστικά του κάθε προϊόντος εξετάζονται με μεγάλη προσοχή προκειμένου να παρέχουμε την σωστή περιγραφή, εικόνες και βίντεο ώστε να μπορεί ο επισκέπτης να έχει την πληρέστερη δυνατή πληροφορία. Δεν είναι λίγες οι φορές που θα εντοπίσουμε λάθη ακόμη και στις περιγραφές των ίδιων των κατασκευαστών και θα χρειαστεί να αποσυσκευάσουμε ένα προϊόν (το οποίο στην συνέχεια θα πωληθεί πλέον ως εκθεσιακό) προκειμένου να παρέχουμε στα χαρακτηριστικά του τις σωστές πληροφορίες.

-Τα φίλτρα στην κάθε κατηγορία προϊόντων είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο προκειμένου ο επισκέπτης να μπορεί μέσα από εκατοντάδες προϊόντα μιας κατηγορίας να εντοπίσει αυτά που του ταιριάζουν αλλά και να αντλήσει επιπλέον γνώση. Αυτό το εργαλείο είναι αποτέλεσμα χιλιάδων ωρών εργασίας και αναζήτησης και συχνά συνδιάσκεψης πολλών μελών μας προκειμένου να υπάρχει η καλύτερη δυνατή πληροφορία και διατύπωση.

-Στο blog μας musicland.gr/blog/ θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα από οδηγούς αγοράς και τεχνικά θέματα

-Επίσης μπορείτε να μας καλείτε καθημερινά 10:00-17:00 πλην Σαββάτου, Κυριακής και αργιών στο 23510 31359. Ένα εξειδικευμένο μέλος της Musicland θα σας εξυπηρετήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση.

-Επιπλέον, μπορείτε να μας στέλνετε email καθημερινά και όλο το 24ωρο στο info@musicland.gr. Εντός 24 ωρών θα λάβετε απάντηση.

Κατά τη διάρκεια της αγοράς

Έλεγχος και service σε όλα τα έγχορδα

Η πολύχρονη εμπειρία μας μας έχει δείξει ότι όλα τα έγχορδα όργανα χρειάζονται το ανάλογο setup προκειμένου να έχουν την καλύτερη δυνατή ηχητική απόδοση και ταυτόχρονα να είναι ευκολόπαιχτα. Αυτό συμβαίνει για τους εξής λόγους:

1ον, ένα εργοστάσιο που έχει γραμμή παραγωγής (συχνά ακόμα και χιλιάδες μουσικά όργανα την ημέρα), δεν έχει την πολυτέλεια να ασχοληθεί σε τόση λεπτομέρεια με το κάθε όργανο
2ον, οι ρυθμίσεις που χρειάζεται ένα όργανο έχουν πάντα ένα περιθώριο παραμετροποίησης αναλόγως τον τρόπο και το στυλ παιξίματος του καθενός καθώς και την ηλικία.
3ον, ακόμη κι αν ρυθμιστεί ένα όργανο κατά την κατασκευή του, μέχρι να φτάσει στα χέρια του ιδιοκτήτη του υπόκειται σε φυσιολογικές μεταβολές όπως:

-Συστολές-διαστολές των ξύλων λόγω διαφορετικών κλιματολογικών συνθηκών από περιοχή σε περιοχή, ή ακόμα κι από διαφορετική ήπειρο,
-Μεταβολές στη γεωμετρία του οργάνου λόγω της μόνιμης τάσης των χορδών
-Μεταβολές που παρουσιάζουν όλα τα όργανα εποχή σε εποχή.

Το τμήμα service της MusicLand είναι υπεύθυνο για το λεπτομερή έλεγχο και τη ρύθμιση σε όλων των ειδών τα έγχορδα, όπως κιθάρες, μπάσα, ukuleles, μαντολίνα, βιολιά, τσέλα, κοντραμπάσα καθώς και τα παραδοσιακά έγχορδα όπως μπουζούκια, τζουράδες, μπαγλαμάδες, λύρες κλπ. Κανένα από τα παραπάνω όργανα δεν αποστέλλεται στον πελάτη μας πριν ελεγχθεί και ρυθμιστεί σωστά.

Επέκταση του δωρεάν service

Επιπλέον δίνουμε τη δυνατότητα επέκτασης του δωρεάν service στα 3 χρόνια προκειμένου να έχετε πλήρη κάλυψη σε οποιαδήποτε μεταβολή παρουσιάσει το αγαπημένο σας μουσικό όργανο.

Ενημέρωση παραγγελίας

Πλήρης ενημέρωση για όλα τα στάδια επεξεργασίας της παραγγελίας σας, με email και SMS, προκειμένου να γνωρίζετε ακριβώς το κάθε βήμα της παραγγελία σας καθώς και αριθμό αποστολής και link παρακολούθησης της πορείας της μέχρι να φτάσει στα χέρια σας.

Εγγύηση τιμής

Στη σελίδα του κάθε προϊόντος υπάρχει φόρμα επικοινωνίας σε περίπτωση που βρήκατε το ίδιο προϊόν σε χαμηλότερη τιμή αλλού.
Προϋποθέσεις σ αυτή την περίπτωση είναι,
-Η τιμή που έχετε δει να αφορά ηλεκτρονικό κατάστημα εντός Ελλάδος
-Το προϊόν να είναι διαθέσιμο
-Στην τιμή να έχουν υπολογιστεί και τα όποια έξοδα όπως μεταφορικά, έξοδα αντικαταβολής κλπ.

Σημεία παραλαβής

Η συνεργασία μας με τη Γενική Ταχυδρομική και τα ΕΛΤΑ Courier μας δίνει τη δυνατότητα παράδοσης της παραγγελίας σας στους πιο απομακρυσμένους προορισμούς της Ελλάδος χωρίς τις επιπλέον επιβαρύνσεις των δυσπρόσιτων προορισμών.
Περισσότερα από 800 σημεία σε όλα την ηπειρωτική και νησιωτική Ελλάδα εξυπηρετούνται χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση από μέρους του πελάτη.

Μετά την αγορά

3 χρόνια εγγύηση

Πέραν της καθιερωμένης εγγύησης των 1-2 χρόνων που δίνει ο εκάστοτε κατασκευαστής, στη MusicLand σας επεκτείνουμε αυτή την εγγύηση στα 3 χρόνια χωρίς επιπλέον επιβάρυνση.

Τηλεφωνική Υποστήριξη

Η τηλεφωνική μας υποστήριξη λειτουργεί καθημερινά 9:00-17:00 και είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε ερώτηση-απορία σχετικά με το προϊόν που αγοράσατε και τη λειτουργία του.

Δυνατότητα Επιστροφής

Εάν το προϊόν που μόλις παραλάβατε δε σας ικανοποιεί για οποιονδήποτε λόγο, έχετε το δικαίωμα επιστροφής εντός 14 ημερών.
Λεπτομέρειες για τους όρους επιστροφής μπορείτε να δείτε στη διεύθυνση www.musicland.gr/politiki-epistrofon

Νέα Προϊόντα

Εγγραφή στο Newsletter

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας. Μάθετε περισσότερα για τα προσωπικά δεδομένα εδώ.

ΜΕΝΟΥ

Εξυπηρέτηση πελατών

23510-31359