Τρόποι αποστολής

Οι παραγγελίες - αποστολές εκτελούνται καθημερινά μεταξύ 9:00 - 17:00 εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών.

Ο χρόνος παράδοσης για παραγγελίες εντός Ελλάδος υπολογίζεται σε 1-2 εργάσιμες αναλόγως τον προορισμό.

Αν πρόκειται για νησιωτικούς προορισμούς και δυσπρόσιτες περιοχές, ο χρόνος μπορεί να φτάσει μέχρι τις 4-5 εργάσιμες μέρες.

Για παραγγελίες αξίας 99€ και άνω, τα μεταφορικά είναι δωρεάν ανεξαρτήτως τρόπου αποστολής. Η αποστολή των παραγγελιών μπορεί να γίνει με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

1. Αποστολή με courier

Για παραγγελίες κάτω των 99€ η χρέωση είναι 2,90€. Η μέθοδος της αποστολής με courier ισχύει για δέματα έως 20kg πραγματικού ή ογκομετρικού βάρους.

2. Μεταφορική

Για παραγγελίες κάτω των 99€ η χρέωση είναι 10,00€ για βάρος μέχρι 20kg και 0,80€ για κάθε επιπλέον κιλό. Σε περίπτωση που η περιοχή σας δε καλύπτεται από το δίκτυο διανομής, ισχύει για παραλαβή από την κοντινότερη συνεργαζόμενη αποθήκη.

3. Παραλαβή από το κατάστημα

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημά μας, φυσικά χωρίς επιπλέον χρέωση.

Πολύ Βαριά ή Ογκώδη Προϊόντα

Προϊόντα μεγάλου βάρους, όπως πιάνα, drums, ογκώδης ηχητικός εξοπλισμός κλπ, καθώς και μεγάλου όγκου όπως πχ εξοπλισμός ηχομόνωσης, εξαιρούνται από τα δωρεάν μεταφορικά και το κόστος υπολογίζεται κατά περίπτωση βάσει βάρους/όγκου και περιοχής.

Σημ: Σε προϊόντα που εντάσσονται στο δωρεάν service που παρέχουμε, όπως νυκτά μουσικά όργανα (κιθάρες, μπάσα, ukuleles κλπ), έγχορδα (βιολιά, βιόλες, τσέλα, κοντραμπάσα) παραδοσιακά (μπουζούκια, ταμπουράδες, τζουράδες, μπαγλαμάδες, λαούτα, ούτια, μαντολίνα λύρες κλπ) ο χρόνος αποστολής μπορεί να αυξηθεί κατά 1-3 ημέρες λόγω της εργασίας που απαιτείται προκειμένου να γίνουν ο απαραίτητος έλεγχος και οι κατάλληλες ρυθμίσεις.

Εάν δεν επιθυμείτε κάτι τέτοιο και η άμεση αποστολή είναι για εσάς προτεραιότητα, παρακαλείσθε να το επισημάνετε στο πεδίο για τα σχόλια της παραγγελίας κατά την ολοκλήρωσή της ή να μας ενημερώσετε εκ των υστέρων μέσω email στο sales@musicland.gr, τηλεφωνικά στο 23510-31359 ή μέσω viber στο 6947743134 (Μόνο Μηνύματα).

Νέα Προϊόντα

Εγγραφή στο Newsletter

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας. Μάθετε περισσότερα για τα προσωπικά δεδομένα εδώ.

ΜΕΝΟΥ

Εξυπηρέτηση πελατών

23510-31359