Ποιοι Είμαστε

Σας καλωσορίζω και σας ευχαριστώ, που επισκεφθήκατε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα musicland.gr.

Ονομάζομαι Γατσιός Αθανάσιος και είμαι ο ιδρυτής και υπεύθυνος της εταιρίας musicland.gr, ενός από τα μεγαλύτερα και πιο ενημερωμένα ηλεκτρονικά καταστήματα μουσικών οργάνων και εξοπλισμού.

Η σχέση μου με τη μουσική ξεκινάει από την παιδική ηλικία, με κιθάρα, πλήκτρα, συμμετοχή σε σχολικές χορωδίες κλπ ενώ μέσα στα επόμενα χρόνια η μουσική γίνεται γρήγορα κομμάτι της ζωής μου. Αργότερα, ζώντας σε Αθήνα και εξωτερικό, ακολουθεί μια μακρόχρονη πορεία με μουσικές σπουδές, συμμετοχή σε συναυλίες, δισκογραφία και διδασκαλία κιθάρας.

Παράλληλα με τη μουσική πορεία υπάρχει και μια συνεχής έρευνα για ότι καινούργιο κυκλοφορεί από μουσικό εξοπλισμό ενώ ταυτόχρονα επεμβαίνω με διάφορες μετατροπές στις κιθάρες μου και σύντομα κατασκευάζω την πρώτη χειροποίητη κιθάρα μου.

Το στοιχείο της δημιουργίας με γοητεύει και μπαίνω στα βαθιά της κατασκευής και επισκευής των εγχόρδων με ατέλειωτες ώρες διαβάσματος και πειραματισμών και σύντομα η ενασχόληση και μ αυτό το αντικείμενο γίνεται ένα ακόμη πάθος μου. Από τότε (1990) μέχρι σήμερα έχω κατασκευάσει πολλές κιθάρες και μπάσα κατά παραγγελία κι έχουν περάσει από τα χέρια μου χιλιάδες μουσικά όργανα από Ελλάδα κι εξωτερικό για παντός είδους επισκευή μετατροπή συντήρηση ή αναβάθμιση.

Οι απαιτήσεις, το στυλ παιξίματος του κάθε μουσικού καθώς και οι ιδιαιτερότητες του κάθε οργάνου συμβάλουν στην απόκτηση τεράστιας εμπειρίας με αποτέλεσμα το τότε εργαστήριο να αποκτήσει τη φήμη ενός από τα πιο εξειδικευμένα στο χώρο. Στην πορεία προστίθεται επιπλέον προσωπικό και δημιουργείται το πρώτο κατάστημα εμπορίας musicland που στα επόμενα χρόνια αποκτά παρουσία και στο διαδίκτυο.

Έτσι η MusicLand ξεκινώντας από εργαστήριο έχεις γίνει πλέον φυσικό και ηλεκτρονικό κατάστημα, καθώς και ολοκληρωμένο τμήμα service μουσικών οργάνων, το οποίο απαρτίζεται από μουσικούς-τεχνικούς, με κοινά στοιχεία το πάθος για τη μουσική, τη γνώση, την επαγγελματική εμπειρία και την άριστη τεχνική κατάρτιση.

Στόχος μας είναι όχι απλά η πώληση μουσικών οργάνων και εξοπλισμού αλλά κυρίως η ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη πριν και μετά την αγορά. Μέσα από 74946 προϊόντα και 1300 κατηγορίες παρέχουμε στον αρχάριο ή προχωρημένο μουσικό την καλύτερη ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών στις καλύτερες τιμές και τις όσο το δυνατόν πληρέστερες πληροφορίες και εργαλεία ώστε να μπορεί και μόνος του να βρει αυτό που του ταιριάζει αλλά και να επεκτείνει τις γνώσεις του.

Σας ευχαριστούμε που με την υποστήριξη σας βελτιωνόμαστε συνεχώς και χαιρόμαστε που είμαστε συνοδοιπόροι με τις ιδέες, προτροπές κ παρατηρήσεις από μέρους σας για τυχόν ελλείψεις που διαπιστώνετε.

Είμαστε μια μεγάλη οικογένεια που μας ενώνει το πάθος, η έκφραση, η δημιουργία, και η χαρά της μουσικής. Σαν συγκοινωνούντα δοχεία εξελισσόμαστε συνεχώς ως μουσικοί και ως άνθρωποι. Το ταξίδι μας συνεχίζεται…

Με εκτίμηση,

Γατσιός Αθανάσιος
Musicland founder & CEO

Νέα Προϊόντα

Εγγραφή στο Newsletter

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας. Μάθετε περισσότερα για τα προσωπικά δεδομένα εδώ.

ΜΕΝΟΥ

Εξυπηρέτηση πελατών

23510-31359