Δημοφιλείς Κατηγορίες

Βλέπετε τις πιο δημοφιλείς κατηγορίες. Αν θέλετε να δείτε όλα τα προϊόντα "Ernie Ball", πατήστε ΕΔΩ .

Πληροφορίες Σχετικά με την Ernie Ball


Η Ernie Ball είναι μία αμερικάνικη εταιρία που ειδικεύεται στην παραγωγή χορδών για ηλεκτρικές, ακουστικές, κλασικές κιθάρες και μπάσα αλλά και άλλα όργανα οπως ukulele.
Ιδρύθηκε από τον Ernie Ball το 1962 στην California, USA, και γρήγορα απέκτησε φήμη για την ποιότητα και την καινοτομία των προϊόντων της.

Ο Ernie Ball, ο ιδρυτής της εταιρείας, ήταν ένας ταλαντούχος μουσικός και κατασκευαστής οργάνων, ο οποίος αναγνώρισε την ανάγκη για πιο ευέλικτες χορδές κιθάρας που θα επέτρεπαν στους κιθαρίστες να παίζουν με μεγαλύτερη άνεση και να εκφράζονται πιο δημιουργικά. Οι χορδές της Ernie Ball ανταποκρίνονταν σε αυτή την ανάγκη, προσφέροντας μια σειρά από διαφορετικά διαμετρήματα και υλικά, καθιστώντας τις δημοφιλείς μεταξύ μουσικών διαφόρων ειδών.

Εκτός από τις χορδές, η Ernie Ball παράγει επίσης μια σειρά από άλλα μουσικά αξεσουάρ, όπως καλώδια, πένες, λουριά κιθάρας και πετάλια εφέ. Η εταιρεία έχει επίσης επεκταθεί στην παραγωγή μουσικών οργάνων, προσφέροντας μια σειρά από κιθάρες και μπάσα υπό το όνομα "Music Man", μια υπο-εταιρεία που ξεκίνησε το 1984.

Το πνεύμα της καινοτομίας και η δέσμευση στην ποιότητα έχουν διατηρήσει την Ernie Ball στην κορυφή της βιομηχανίας μουσικών χορδών για δεκαετίες. Οι χορδές της είναι γνωστές για την ικανότητά τους να παρέχουν ποιοτικό ήχο με sustain και αντοχή, ταυτόχρονα με πολύ μαλακή αίσθηση στο χε΄ρι, κάτι που τις κάνει επιλογή πολλών διάσημων κιθαριστών.

Η Ernie Ball συνεχίζει να είναι μια οικογενειακή επιχείρηση με έδρα την California, διατηρώντας την αφοσίωσή της στην καινοτομία και την ποιότητα, ενώ παράλληλα επεκτείνεται σε νέες αγορές και δημιουργεί νέα προϊόντα για να ικανοποιήσει τις ανάγκες των σύγχρονων μουσικών.

Στο κατάστημά μας θα βρείτε ολη τη γκάμα των χορδών ernie ball καθώς και χορδές για ελληνικά παραδοσιακά όργανα όπως μπουζούκι, λαούτο, λύρα σε εκδόσεις με μπίλια ή με θηλειά σε αποκλειστικότητα από τη musicland.gr

Επίσης θα βρείτε καλώδια, ζώνες, καθαριστικά κιθάρας και γενικά όλη τη γκάμα των αξεσουάρ κιθάρας και μπάσου.

Νέα Προϊόντα

Εγγραφή στο Newsletter

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας. Μάθετε περισσότερα για τα προσωπικά δεδομένα εδώ.

ΜΕΝΟΥ

Εξυπηρέτηση πελατών

23510-31359