Δημοφιλείς Κατηγορίες

Βλέπετε τις πιο δημοφιλείς κατηγορίες. Αν θέλετε να δείτε όλα τα προϊόντα "Gewa Bags", πατήστε ΕΔΩ .


Παράδοση
Η GEWA ιδρύθηκε το 1925 από τον Georg Walther στη μουσική περιοχή του Adorf. Από τότε, η συνεχής βελτίωση των προϊόντων και υπηρεσιών και η επικέντρωση στις ιδιαίτερες ανάγκες των πελατών, λαμβάνουν πρώτη προτεραιότητα. Η αρχή αυτή διατηρείται όταν στα μέσα της δεκαετίας του '50 η εταιρεία μεταφέρεται λόγω των συνεπειών του Β' παγκοσμίου πολέμου στο Mittenwald της Βαυαρίας. 

Λόγω της ιστορίας της ήταν φυσικό η εταιρία να οδηγηθεί πίσω στην έδρα της μετά την πολιτική αλλαγή τον Νοέμβριο του 1989 ώστε να αποκτήσει μια μεγάλη κεντρική αποθήκη για όλη την Ευρώπη. Η διαδικασία της ενοποίησης όλων των λειτουργικών τμημάτων της εταιρίας στο Adorf ολοκληρώθηκε τον Ιούνιο του 2010. 

Σήμερα η GEWA δεν διαθέτει μόνο θυγατρικές σε όλες τις βασικές αγορές εξαγωγών αλλά διατηρεί και σημαντικές μετοχές σε εργοστάσια κατασκευής μουσικών οργάνων στην Ασία που επιτρέπουν την παγκόσμια διανομή πολλών από τα προϊόντα της. 

Σήμερα εργάζονται στην GEWA GmbH πάνω από 250 άτομα ειδικευμένου προσωπικού στους τομείς της διαχείρισης των προϊόντων, της παραγωγής, του μάρκετινγκ, των πωλήσεων, της διοίκησης, της λογιστικής και διοικητικής μέριμνας. Όλοι μοιράζονται ένα πάθος: την αγάπη της μουσικής.

Καινοτόμα Προϊόντα
Με βαθιά εμπειρία στην κατασκευή και πώληση έγχορδων και νυκτών μουσικών οργάνων, θηκών και βαλιτσών, στην επεξεργασία υλικών υψηλής ποιότητας και στην μετατροπή τους σε νέα προϊόντα, η GEWA έχει καταχωρήσει πολλές αιτήσεις για διπλώματα ευρεσιτεχνίας. Μέσα από τη συνεχή κατάρτιση και υποστήριξη των εργαζομένων και συνεργατών της εταιρείας η διατήρηση του ποιοτικού επιπέδου είναι εγγυημένη στο μέλλον. Σήμερα η εταιρεία βλέπει τον εαυτό της σαν συνεργάτη του ειδικευμένου ευρωπαϊκού εμπορίου. Πωλήσεις τους τομείς που δεν καλύπτονται από το προϊοντικό εύρος της GEWA εξυπηρετούνται από τους από συνεργάτες διανομής. Το φάσμα στον τομέα των μηχανικών και ακουστικών μουσικών οργάνων και αξεσουάρ, επεκτείνεται συνεχώς και σήμερα περιλαμβάνει μια σειρά από προϊόντα με περισσότερους από 35.000 κωδικούς.

Κοινωνική ευθύνη
Η κοινωνική ευθύνη είναι μια σημαντική και ευδιάκριτη παράδοση της GEWA και τρέφεται από την συνείδηση ότι ο πλούτος, η παιδεία και η αυτοεκτίμηση αποκτούνται από την ομαδική προσπάθεια όλων των εργαζομένων της εταιρείας. Αυτό εκφράστηκε ήδη από τον Gerg Walter, ιδρυτή της εταιρίας, καθώς δημιούργησε ιδανικές συνθήκες εργασίας στην εταιρία ήδη από την δεκαετία του 1930. Με αυτή την έννοια, οι γενιές μετακυλούν την ευθύνη για την παραγωγή και τους ανθρώπους που εργάζονται για αυτή.

Περιβάλλον και Ασφάλεια 
Η GEWA και οι θυγατρικές της δεσμεύονται για την προστασία του περιβάλλοντος καθώς και για την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων της. 

Για την προστασία του περιβάλλοντος και για την ασφάλεια των εργαζομένων της, η GEWA διαθέτει το θεσμικό πλαίσιο που επιβάλλεται από την νομοθεσία, τόσο στις εθνικές όσο και στις διεθνής εγκαταστάσεις παραγωγής. Η διατήρηση ενός καθαρού περιβάλλοντος για τις μελλοντικές γενιές και τους απογόνους τους είναι απόλυτη αρχή στο σχεδιασμό νέων προϊόντων και σημείων παραγωγής.

Επιτυχημένη ιστορία.

GEWA χτίζει με τους πελάτες και τους προμηθευτές της μια μακροπρόθεσμη σχέση εμπιστοσύνης. Ο σχεδιασμός και η υλοποίηση των στρατηγικών και επιχειρησιακών στόχων είναι πάντα υπό το πρίσμα της παράδοσης σε συνδυασμό με την σύγχρονη σκέψη.

Παρελθόν – Παρόν – Μέλλον.

Νέα Προϊόντα

Εγγραφή στο Newsletter

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας. Μάθετε περισσότερα για τα προσωπικά δεδομένα εδώ.

ΜΕΝΟΥ

Εξυπηρέτηση πελατών

23510-31359